info@typ.nl 070 - 2040355

Buiten gebaande paden is het mooier wandelen typisch typ

ontzorgend typ

team
typ

Team typ

Eveline 

Typisch Eveline - HR consultant

Net even dat stapje extra zetten om een klant happy te maken, dat maakt mij ook happy. Ik ben er altijd voor ze. Ook als ze me niet nodig hebben, bijvoorbeeld met een kritische blik. Het HR vak is continu in beweging en vaak afhankelijk van wisselende wet- en regelgeving. Jezelf ontwikkelen en op de hoogte blijven van veranderingen, is erg belangrijk. En bovendien noodzakelijk, om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven. Ik pak graag zaken aan die buiten mijn comfortzone liggen. Het zit in ons DNA, om op verschillende manieren naar uitdagingen te kijken. Zo blijf ik groeien. 

Neem contact op via eveline@typ.nl 

Fred 

Typisch Fred - Directeur/Eigenaar

Ik ben typ begonnen vanuit de overtuiging dat transacties nooit belangrijker mogen zijn dan relaties. Iets dat naar mijn idee helaas veel te veel gebeurt. Typ is een bedrijf waar ik mijn creativiteit in kwijt kan en mijn ondernemerschap kan combineren met kennis van het HR vak en de arbeidsmarkt. Ik maak me sterk voor het leveren van HR diensten, met een scherp oog voor de behoeften van mijn opdrachtgevers. Ik golf graag en daarbij komt dat scherpe goed van pas. Mijn favoriete slag, is die naar de vlag. Daar ga ik voor, met zo veel mogelijk enthousiasme. En met zo min mogelijk omwegen.

Neem contact op via fred@typ.nl

 

 

Wouter

 Typisch Wouter - Accountmanager

Er is in deze branche veel winst te behalen als je op de juiste manier met elkaar samenwerkt. Een persoonlijke manier die typisch typ is en heel goed bij mij past. Ook als het gaat om de samenwerking met mijn collega’s. Want samen maak je een bedrijf. Ik sta als een huis achter onze diensten en de processen, waarbij ik liever geen concessies doe als daarmee de kwaliteit onder druk komt te staan. Aspecten als mentaliteit en samenwerken zijn ook belangrijk in mijn rol als coach binnen het damesvoetbal. Het zijn precies die elementen die ook in het bedrijfsleven het verschil maken.

Neem contact op via wouter@typ.nl

 

linkedin.com