Algemeen

De toekomst van W&S

Sinds een kleine 2 jaar zijn we met typ nu bezig om werving & selectie positiever te positioneren. Door ons, nog steeds, vernieuwende businessmodel lopen we voorop in de verandering. Een mooi moment om eens terug te kijken op wat we tot nu toe hebben geleerd.

Nog even in het kort, wat zijn we aan het doen?

Het verdienmodel van typ is gebaseerd op het langdurig bemiddelen tussen kandidaten en werkgevers. Circulair recruitment noemen we dat. In deze video leggen we alles uit, aan de hand van Fred Works.

Wat hebben we geleerd?

Door dit model hebben we geleerd dat onze gesprekken met klanten nu vooral gaan over kwaliteit en langdurige samenwerking. Een effect dat we ook juist wilde realiseren en uniek als het gaat om werving & selectie.

De meeste van onze bemiddelingen halen het eind van de rit, maar natuurlijk vallen er ook bemiddelingen weg. Het mooie is dat hierbij klanten nog steeds positief terug kijken op onze toegevoegde waarde. En doordat ze niet ‘te veel’ hebben betaald, kunnen we opnieuw voor ze aan de slag om de juiste kandidaat te selecteren.

Waar we geen rekening mee hadden gehouden is dat medewerkers misschien minder zouden gaan werken tijdens de looptijd van de overeenkomst t.a.v. de fee. Gelukkig kenmerkt onze manier van werken zich zo dat we voor iedere zich voorgedane situatie een passende oplossing hebben gevonden; zowel voor typ als voor onze opdrachtgever.

Wat brengt de toekomst?

Inmiddels hebben we via via gehoord dat er nog 1 andere partij in de markt actief is die ons model heeft overgenomen. Dat juichen we natuurlijk toe! Onze missie is het om onze circulair recruitment de standaard te laten worden.

Op naar eerlijke en mooie matches!

Lees ook eens:

Aandacht voor Stagiaires
Aandacht voor de loopbaan begint al bij de stagiaires
Fred Smulders 26 mrt 2018
Typ W&S
De toekomst van W&S
Fred Smulders 26 mrt 2018
Wat is jouw droom?
Wat is jouw droom?
Fred Smulders 21 apr 2018