Kandidaat Kim: ‘De persoonlijke aanpak van typ is uniek.’

Typ kijkt naar jou als mens. Omdat geen mens standaard is, zijn onze oplossingen dat ook niet.

“Omdat ik zelf intercedent ben, besef ik nog meer hoe bijzonder de aanpak van typ is.”

Na zich 2 jaar lang volledig op het moederschap te hebben gericht, wilde Kim van der Meij weer aan de slag. Het liefst parttime en weer als intercedent. Vanwege die wensen én haar lange pauze van werk, verwachtte Kim dat ze geduldig moest zijn voor een goede match. Maar al snel wist typ de match voor haar te maken met Studentalent.

“Ik ben erg blij dat alles zo snel ging. Ik had net weer mijn cv op Monsterboard gezet en verwachtte daar niet meteen wat van. Ik was benieuwd of mijn 2-jarige onderbreking werkgevers teveel zou afschrikken. Dat Ronald mij een bericht stuurde, gaf mij direct vertrouwen.”

“Eerdere gesprekken met andere bureaus en werkgevers in het verleden leverden geen goede match op omdat ik 3 dagen wilde werken, wat ongebruikelijk is in de wereld van intercedenten maar bij typ had ik het gevoel dat mijn wens centraal stond. Ronald stelde mij erg op mijn gemak, brak het ijs aan het begin en nam een groot deel van mijn zenuwen weg. Ik had meteen het gevoel dat ik mij niet anders hoefde voor te doen om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Vanwege die persoonlijke aandacht was het voor mij makkelijker om het over mijn kwaliteiten en wensen én Studentalent te hebben.”

“Wat ik erg fijn vind, is dat de mensen van typ een stap extra zetten voor de kandidaat. Ronald deed dat meerdere keren. Hij nam mijn zenuwen weg, zorgde dat ik uitstekend voorbereid was op het gesprek met de mensen van Studentalent en heeft met extra aandacht gekeken naar de arbeidsvoorwaarden. En het is natuurlijk geen toeval dat mijn gesprek bij Studentalent ook heel prettig was; Ronald heeft ons uitstekend gematcht.”

“Omdat ik zelf intercedent ben, besef ik nog meer hoe bijzonder de aanpak van typ is. Dit is een drukke en stressvolle branche. Uitgebreid de tijd nemen voor kandidaten is ongebruikelijk. Dat Ronald mij een berichtje stuurde na een paar weken om te informeren hoe het ging, is natuurlijk veelzeggend. Die persoonlijke aanpak is uniek. Als iemand mij zou vragen of ik typ zou aanbevelen, dan is het vanwege die reden zonder twee keer na te denken en volmondig ‘Ja’!”

Meer kandidaatverhalen

Anneke

Anneke

Persoonlijk typ

Michael

Michael

Rustig typ

Lara

Lara

Ambitieus typ

Fred

Meer weten?

Maak dan een afspraak met Fred

Kandidaatverhaal LaraMichael vd Burg