Op de juiste plek,
in lijn met je ambitie

Typ kijkt naar jou als mens, niet naar je cv. We vinden altijd een juiste baan voor je, ongeacht op welk moment in je carrière, en blijven betrokken.

typ voor jou

Of je nu starter bent of professional. Ingetogen of uitbundig. Het liefst elke avond in je eentje gamet of liever kookt voor vrienden. Typ kijkt naar jou als mens. En omdat geen mens standaard is, zijn onze oplossingen dat ook niet.

Typ bemiddelt en begeleidt voor zowel tijdelijke als vaste banen, met name in de ICT-branche. Hiervoor verdiepen we ons niet alleen in jou, maar ook in onze opdrachtgevers. Zo zijn we in staat matches te creëren die als een Italiaans maatpak passen. We bieden uitdagingen waar je zowel als starter als professional blij van wordt!

  • Een passende plek waar je kan doorgroeien
  • Doorlopende ondersteuning
  • Niet tevreden? We zoeken verder!
  • Advies voor jouw ambitie

Circulair recruitment voor jou: de kandidaat

Je bent ambitieus en probeert op de juiste plek te komen. Ook als je niet precies weet wat je wil, weet je wel wat voor jou niet werkt. Ook al kom je daar na een tijdje pas achter, Typ zoekt voor jou verder in lijn met je ambities. We adviseren je, als jij dat wil, over je carrièrepad. Dat is aandacht voor samen groeien in de wereld van werk.

Kandidaatverhalen

Michael

Michael

Rustig typ

Kim

Kim

Blij typ

Lara

Lara

Ambitieus typ

Meest recente vacatures

Financieel Medewerker

22 februari 2019

Werk je efficiënt en accuraat? Ben je een teamspeler? En heb je, zonder twijfel, affiniteit met financiële administratie? Dan weten wij een leuke baan voor jou!

Nieuwegein

Security Officer

22 februari 2019

In het kortBen jij die security officer die het een uitdaging vindt om alle security gerelateerde zaken van a tot z op te bouwen en op strategisch niveau concreet vorm te geven? Kun jij je collega's meenemen in veranderingen? Dan is dit de functie voor jou. 

Utrecht

Servicedesk Medewerker

21 februari 2019

Los je graag ICT-problemen op? Ben je communicatief vaardig op verschillende levels? Stel je altijd de juiste vragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dordrecht