Op de juiste plek,
in lijn met je ambitie

Typ kijkt naar jou als mens, niet naar je cv. We vinden altijd een juiste baan voor je, ongeacht op welk moment in je carrière, en blijven betrokken.

typ voor jou

Of je nu starter bent of professional. Ingetogen of uitbundig. Het liefst elke avond in je eentje gamet of liever kookt voor vrienden. Typ kijkt naar jou als mens. En omdat geen mens standaard is, zijn onze oplossingen dat ook niet.

Typ bemiddelt en begeleidt voor zowel tijdelijke als vaste banen, met name in de ICT-branche. Hiervoor verdiepen we ons niet alleen in jou, maar ook in onze opdrachtgevers. Zo zijn we in staat matches te creëren die als een Italiaans maatpak passen. We bieden uitdagingen waar je zowel als starter als professional blij van wordt!

  • Een passende plek waar je kan doorgroeien
  • Doorlopende ondersteuning
  • Niet tevreden? We zoeken verder!
  • Advies voor jouw ambitie

Circulair recruitment voor jou: de kandidaat

Je bent ambitieus en probeert op de juiste plek te komen. Ook als je niet precies weet wat je wil, weet je wel wat voor jou niet werkt. Ook al kom je daar na een tijdje pas achter, Typ zoekt voor jou verder in lijn met je ambities. We adviseren je, als jij dat wil, over je carrièrepad. Dat is aandacht voor samen groeien in de wereld van werk.

Kandidaatverhalen

Kim

Kim

Blij typ

Lara

Lara

Ambitieus typ

Brenda

Brenda

Enthousiast typ

Meest recente vacatures

Content Manager

11 december 2018

Ben jij die sterke persoonlijkheid die het initiatief neemt om businessdoelen te vertalen naar een content planning?Kun jij als geen ander beslissen welke middelen en kanalen in gezet moeten worden om de ambitieuze groeiambities van dit bedrijf te behalen?Global zoekt een Content Manager! 

Nieuwegein

Relatiemanager Overheid

11 december 2018

Sinds de invoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning in 2015 kunnen we niet meer zonder Wmo consulenten. Jij, als betrokken en doelgerichte Relatiemanager, weet als geen ander hoe het is om gemeenten te voorzien van de juiste mensen.

Huis Ter Heide

Vestigingsmanager

10 december 2018

Vestigingsmanager regio Utrecht-Amsterdam Voor onze vestigingen Utrecht en Amsterdam zijn wij op zoek naar een Vestigingsmanager met een winnaarsmentaliteit. Je weet met veel enthousiasme het beste uit je team te halen en de resultaten van de vestiging naar een hoger niveau te tillen. Wil jij graag werken voor een jonge organisatie die continue in beweging is en waar ambities waarmaken centraal staat? Ben jij daarnaast als Vestigingsmanager of senior Recruiter toe aan een volgende stap in je carrière? Lees dan snel verder!

Utrecht