Op de juiste plek,
in lijn met je ambitie

Typ kijkt naar jou als mens, niet naar je cv. We vinden altijd een juiste baan voor je, ongeacht op welk moment in je carrière, en blijven betrokken.

typ voor jou

Of je nu starter bent of professional. Ingetogen of uitbundig. Het liefst elke avond in je eentje gamet of liever kookt voor vrienden. Typ kijkt naar jou als mens. En omdat geen mens standaard is, zijn onze oplossingen dat ook niet.

Typ bemiddelt en begeleidt voor zowel tijdelijke als vaste banen, met name in de ICT-branche. Hiervoor verdiepen we ons niet alleen in jou, maar ook in onze opdrachtgevers. Zo zijn we in staat matches te creëren die als een Italiaans maatpak passen. We bieden uitdagingen waar je zowel als jonge developer of ervaren IT-consultant blij van wordt!

  • Een passende plek waar je kan doorgroeien
  • Doorlopende ondersteuning
  • Niet tevreden? We zoeken verder!
  • Advies voor jouw ambitie
Typ Crystal

Circulair recruitment voor jou: de kandidaat

Je bent ambitieus en probeert op de juiste plek te komen. Ook als je niet precies weet wat je wil, weet je wel wat voor jou niet werkt. Ook al kom je daar na een tijdje pas achter, Typ zoekt voor jou verder in lijn met je ambities. We adviseren je, als jij dat wil, over je carrièrepad. Dat is aandacht voor samen groeien in de wereld van werk.

Kandidaatverhalen

Anneke

Anneke

Persoonlijk typ

Michael

Michael

Rustig typ

Kim

Kim

Blij typ

Meest recente vacatures

Integrations Specialist

6 december 2021

Ben jij het type dat iets graag tot op de bodem uitzoekt? Iemand die graag op zoek gaat naar de beste oplossingen? Krijg jij energie van het toepassen van de beste integraties op een all-in-one applicatie die wereldwijd wordt uitgerold? Lees dan snel verder! Dit is écht een vacature voor jou!

Amstelveen

PHP Developer

2 december 2021

Heb je ervaring in het ontwikkelen en bouwen van webapplicaties? Ben je goed thuis in het ontwerp van genormaliseerde relationele databases en vind je het leuk om een probleem om te zetten in een werkende database structuur en applicatie? Kun je zelfstandig werken en problemen analyseren en oplossen? Wij hebben een uitdagende baan voor jou!

Delft

New business sales

2 december 2021

Om onze groeidoelstellingen te realiseren zoeken we een gedreven ervaren sales! Beginnen jouw handen te jeuken om nieuwe klanten te benaderen en contracten af te sluiten? Dan zien we graag uit naar jouw contact.

Amsterdam