Op de juiste plek,
in lijn met je ambitie

Typ kijkt naar jou als mens, niet naar je cv. We vinden altijd een juiste baan voor je, ongeacht op welk moment in je carrière, en blijven betrokken.

typ voor jou

Of je nu starter bent of professional. Ingetogen of uitbundig. Het liefst elke avond in je eentje gamet of liever kookt voor vrienden. Typ kijkt naar jou als mens. En omdat geen mens standaard is, zijn onze oplossingen dat ook niet.

Typ bemiddelt en begeleidt voor zowel tijdelijke als vaste banen, met name in de ICT-branche. Hiervoor verdiepen we ons niet alleen in jou, maar ook in onze opdrachtgevers. Zo zijn we in staat matches te creëren die als een Italiaans maatpak passen. We bieden uitdagingen waar je zowel als starter als professional blij van wordt!

  • Een passende plek waar je kan doorgroeien
  • Doorlopende ondersteuning
  • Niet tevreden? We zoeken verder!
  • Advies voor jouw ambitie

Circulair recruitment voor jou: de kandidaat

Je bent ambitieus en probeert op de juiste plek te komen. Ook als je niet precies weet wat je wil, weet je wel wat voor jou niet werkt. Ook al kom je daar na een tijdje pas achter, Typ zoekt voor jou verder in lijn met je ambities. We adviseren je, als jij dat wil, over je carrièrepad. Dat is aandacht voor samen groeien in de wereld van werk.

Kandidaatverhalen

Lara

Lara

Ambitieus typ

Brenda

Brenda

Enthousiast typ

Martijn

Martijn

Gemotiveerd typ

Meest recente vacatures

Coördinator IT opleidingen

17 juli 2018

Als coördinator IT opleidingen houd jij je onder andere bezig met de verschillende cursussen, orderverwerkingen in het boekingssysteem en het informeren van de klanten. Ben jij administratief en communicatief sterk en op zoek naar een fulltime functie bij een groeiende IT opleider? Solliciteer dan nu!

Nieuwegein

Accountmanager

17 juli 2018

Ben jij toe aan veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Heb je ervaring in sales en weet jij als geen ander de beste deals te sluiten en klanten aan je te binden? Als Accountmanager geven wij jou de kans.

Utrecht

HR Medewerker

17 juli 2018

Met een landelijk netwerk biedt Studentalent toegang tot ruim 100.000 studenten en starters. Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden op zoek naar en HR medewerker, die mede vorm gaat geven aan de verdere professionalisering van de afdeling HR.

Rotterdam