Op de juiste plek,
in lijn met je ambitie

Typ kijkt naar jou als mens, niet naar je cv. We vinden altijd een juiste baan voor je, ongeacht op welk moment in je carrière, en blijven betrokken.

typ voor jou

Of je nu starter bent of professional. Ingetogen of uitbundig. Het liefst elke avond in je eentje gamet of liever kookt voor vrienden. Typ kijkt naar jou als mens. En omdat geen mens standaard is, zijn onze oplossingen dat ook niet.

Typ bemiddelt en begeleidt voor zowel tijdelijke als vaste banen, met name in de ICT-branche. Hiervoor verdiepen we ons niet alleen in jou, maar ook in onze opdrachtgevers. Zo zijn we in staat matches te creëren die als een Italiaans maatpak passen. We bieden uitdagingen waar je zowel als starter als professional blij van wordt!

  • Een passende plek waar je kan doorgroeien
  • Doorlopende ondersteuning
  • Niet tevreden? We zoeken verder!
  • Advies voor jouw ambitie

Circulair recruitment voor jou: de kandidaat

Je bent ambitieus en probeert op de juiste plek te komen. Ook als je niet precies weet wat je wil, weet je wel wat voor jou niet werkt. Ook al kom je daar na een tijdje pas achter, Typ zoekt voor jou verder in lijn met je ambities. We adviseren je, als jij dat wil, over je carrièrepad. Dat is aandacht voor samen groeien in de wereld van werk.

Kandidaatverhalen

Lara

Lara

Ambitieus typ

Brenda

Brenda

Enthousiast typ

Martijn

Martijn

Gemotiveerd typ

Meest recente vacatures

Marketing Manager

14 november 2018

Wil jij als Marketing Manager internationaal meegroeien met de grootste kleine start-up?

Amsterdam

Internationaal Accountmanager

14 november 2018

We are looking for some one who knows how to maintain good relations with your clients. And is able to do so in three different languages. 

Utrecht

Systeembeheerder

14 november 2018

Ben jij de vraagbaak voor systeem- en werkplekondersteuning en weet je IT-techniek en -gebruikers bij elkaar te brengen? Solliciteer dan nu!

Delft