Op de juiste plek,
in lijn met je ambitie

Typ kijkt naar jou als mens, niet naar je cv. We vinden altijd een juiste baan voor je, ongeacht op welk moment in je carrière, en blijven betrokken.

typ voor jou

Of je nu starter bent of professional. Ingetogen of uitbundig. Het liefst elke avond in je eentje gamet of liever kookt voor vrienden. Typ kijkt naar jou als mens. En omdat geen mens standaard is, zijn onze oplossingen dat ook niet.

Typ bemiddelt en begeleidt voor zowel tijdelijke als vaste banen, met name in de ICT-branche. Hiervoor verdiepen we ons niet alleen in jou, maar ook in onze opdrachtgevers. Zo zijn we in staat matches te creëren die als een Italiaans maatpak passen. We bieden uitdagingen waar je zowel als jonge developer of ervaren IT-consultant blij van wordt!

  • Een passende plek waar je kan doorgroeien
  • Doorlopende ondersteuning
  • Niet tevreden? We zoeken verder!
  • Advies voor jouw ambitie
Typ Crystal

Circulair recruitment voor jou: de kandidaat

Je bent ambitieus en probeert op de juiste plek te komen. Ook als je niet precies weet wat je wil, weet je wel wat voor jou niet werkt. Ook al kom je daar na een tijdje pas achter, Typ zoekt voor jou verder in lijn met je ambities. We adviseren je, als jij dat wil, over je carrièrepad. Dat is aandacht voor samen groeien in de wereld van werk.

Kandidaatverhalen

Anneke

Anneke

Persoonlijk typ

Michael

Michael

Rustig typ

Kim

Kim

Blij typ

Meest recente vacatures

Business Development Manager

22 september 2022

Mind Your Pass heeft de meest veilige en makkelijke oplossingen voor wachtwoorden die er is! Complexe niet te achterhalen wachtwoorden om in te loggen terwijl gebruikers alleen een makkelijk wachtwoord hoeven te onthouden.

Eindhoven

Software Developer C#/.Net

20 september 2022

Voel jij je thuis in een kleine organisatie waar het gevoel van een familiebedrijf heerst? Een team groot genoeg om veel te leren maar klein genoeg om veel verantwoordelijkheid te kunnen pakken...Lees meer over deze veelzijdige functie in een gezond stabiel bedrijf met een groei-ambitie en collega’s met uiteenlopende seniore kennis.

Reeuwijk

Fullstack Developer

20 september 2022

Een verantwoordelijke functie met veel vrijheid en flexibel werken bij een snelgroeiend tech consultancy bedrijf. Je werkt in een groep van bevlogen software- en AI-ontwikkelaars met een virtuoze drive samen om het beste resultaat te behalen en echt impact kunt maken op de business van klanten.

Driebergen-Rijsenburg