Op de juiste plek,
in lijn met je ambitie

Typ kijkt naar jou als mens, niet naar je cv. We vinden altijd een juiste baan voor je, ongeacht op welk moment in je carrière, en blijven betrokken.

typ voor jou

Of je nu starter bent of professional. Ingetogen of uitbundig. Het liefst elke avond in je eentje gamet of liever kookt voor vrienden. Typ kijkt naar jou als mens. En omdat geen mens standaard is, zijn onze oplossingen dat ook niet.

Typ bemiddelt en begeleidt voor zowel tijdelijke als vaste banen, met name in de ICT-branche. Hiervoor verdiepen we ons niet alleen in jou, maar ook in onze opdrachtgevers. Zo zijn we in staat matches te creëren die als een Italiaans maatpak passen. We bieden uitdagingen waar je zowel als jonge developer of ervaren IT-consultant blij van wordt!

  • Een passende plek waar je kan doorgroeien
  • Doorlopende ondersteuning
  • Niet tevreden? We zoeken verder!
  • Advies voor jouw ambitie
Typ Crystal

Circulair recruitment voor jou: de kandidaat

Je bent ambitieus en probeert op de juiste plek te komen. Ook als je niet precies weet wat je wil, weet je wel wat voor jou niet werkt. Ook al kom je daar na een tijdje pas achter, Typ zoekt voor jou verder in lijn met je ambities. We adviseren je, als jij dat wil, over je carrièrepad. Dat is aandacht voor samen groeien in de wereld van werk.

Kandidaatverhalen

Anneke

Anneke

Persoonlijk typ

Michael

Michael

Rustig typ

Kim

Kim

Blij typ

Meest recente vacatures

Customer Service Medewerker

6 mei 2021

Wij zijn op zoek naar een Customer Service medewerker met 2-5 jaar werkervaring. Maakt deze Sales binnendienst functie jou enthousiast en heb je daarnaast ook kennis van de Franse taal? On te cherche!

Utrecht

BI Test Engineer

4 mei 2021

Word jij blij van testen van bestaande en nieuwe informatiesystemen ter controle op gewenste functionaliteiten? En wil jij graag mee in de dynamische transformatie van een organisatie? Solliciteer dan direct op de functie BI Test Engineer!

Rijswijk (ZH)

Senior Test Engineer

4 mei 2021

Word jij blij van testen van bestaande en nieuwe informatiesystemen ter controle op gewenste functionaliteiten? En wil jij graag mee in een dynamische transformatie van een organisatie? Solliciteer dan direct op de functie Senior Test Engineer!

Rijswijk (ZH)