typ voor freelancers

typ voor freelancers

Hoeveel bureaus heb je al wel niet gezien als ondernemer? 100? Meer? Eigenlijk zijn ze allemaal hetzelfde en willen ze vooral één ding. Daarbij doe jij als ondernemer vaak onder voor het tarief.

Bij typ willen we jou graag aan een mooie opdracht helpen. Om dat te kunnen doen, moeten we je eerst goed leren kennen. Niet alleen verwachten onze opdrachtgevers dat van ons, maar het is ook voor jou van belang! Hoe beter wij weten wie je bent en hoe je in het leven staat, hoe succesvoller wij kunnen zijn in de bemiddeling. We doen het anders, ook de bemiddeling voor zelfstandigen. We ondernemen samen, met respect voor jou als ondernemer en aandacht als het gaat om het proces van bemiddelen.

  • Mooie opdrachten voor het juiste tarief
  • Werken met zekerheid
  • We zoeken door tot je tevreden bent

Lees verder

Meest recente vacatures voor freelancers

Kennen wij jou al??

11 juli 2018

Tijdelijke opdrachten kunnen snel ingevuld zijn door het netwerk. Mis deze opdrachten niet en laat ons weten wie je bent en welke expertise je hebt! 

Randstad

AFAS Consultant

9 juli 2018

Voor onze opdrachtgever zoeken we een ervaren AFAS consultant die ervaring heeft met het implementeren en optimaliseren van het systeem. Dat vind voornamelijk plaats aan de HR kant van de organisatie. De organisatie opereert in het zorgdomein en heeft een zeer maatschappelijke functie.

Zeist

Interim Scrum Master

8 juli 2018

Assignment for an experienced Scrummaster at Tele2

Diemen
Fred

Meer weten?

Maak dan een afspraak met Fred