Typ voor professionals

typ voor professionals

Typ zet alles op alles om jou als (jonge) professional te laten uitblinken.

Als starter wil je het beste uit jezelf halen en je bewijzen. Typ helpt je hierbij en laat je ontdekken waar je behoefte aan hebt. We helpen je je doelen op een zo effectief mogelijke manier te bereiken.

Als professional heb je je inmiddels bewezen. Je hebt expertise opgebouwd en bent duidelijk goed in je werk. En toch weet je nog niet helemaal of je op het goede spoor zit. Voor professionals is typ een uitstekende sparringpartner om eens kritisch naar je loopbaan te kijken.

Typ wil er op elk moment in je carrière voor je zijn. Als je op het juiste moment weet wat je wil, dan haal je het maximale uit jezelf. Af en toe sparren met een onafhankelijke consultant helpt je om scherp te blijven. Van typ mag je verwachten dat we goed naar je luisteren, maar vooral dat we je aan het denken zetten. Als we je na een gesprek ook nog een concrete vacature kunnen aanbieden, is dat mooi meegenomen, maar geen doel op zich! Op die manier geven wij aandacht aan samen groeien in de wereld van werk.

  • Aandacht voor jouw ambitie
  • Consultants die naar jou luisteren
  • Eerlijke partner
  • Krachten gebundeld

Bekijk de vacatures

Meest recente vacatures voor professionals

Operationeel Manager

13 december 2018

Vervul je graag een centrale rol binnen een organisatie? Voel je je thuis in een functie waarin je in hoge mate het beleid en daarmee de efficiency en de effectiviteit van een organisatie bepaalt? Dan hebben we de baan voor jou!

Breda

Accountmanager

13 december 2018

Ben jij een initiator met frisse energie, denk jij in oplossingen en weet jij deze te vertalen naar concrete groeimogelijkheden en haal je voldoening uit het volledig ontzorgen van prospects?

Leusden

Medior Full-Stack Developer

13 december 2018

Ben jij een webdeveloper met een goede basis aan PHP, SQL en JavaScript kennis op zak, vind je het geweldig om nieuwe ontwikkelingen te realiseren en te bedenken binnen de groeiende wereld van on- en offline kennis ontwikkeling? Wil jij daadwerkelijk iets bijdragen aan continu leren?

Arnhem
Fred

Meer weten?

Maak dan een afspraak met Fred