Typ voor professionals

typ voor professionals

Typ zet alles op alles om jou als (jonge) professional te laten uitblinken.

Als starter wil je het beste uit jezelf halen en je bewijzen. Typ helpt je hierbij en laat je ontdekken waar je behoefte aan hebt. We helpen je je doelen op een zo effectief mogelijke manier te bereiken.

Als professional heb je je inmiddels bewezen. Je hebt expertise opgebouwd en bent duidelijk goed in je werk. En toch weet je nog niet helemaal of je op het goede spoor zit. Voor professionals is typ een uitstekende sparringpartner om eens kritisch naar je loopbaan te kijken.

Typ wil er op elk moment in je carrière voor je zijn. Als je op het juiste moment weet wat je wil, dan haal je het maximale uit jezelf. Af en toe sparren met een onafhankelijke consultant helpt je om scherp te blijven. Van typ mag je verwachten dat we goed naar je luisteren, maar vooral dat we je aan het denken zetten. Als we je na een gesprek ook nog een concrete vacature kunnen aanbieden, is dat mooi meegenomen, maar geen doel op zich! Op die manier geven wij aandacht aan samen groeien in de wereld van werk.

  • Aandacht voor jouw ambitie
  • Consultants die naar jou luisteren
  • Eerlijke partner
  • Krachten gebundeld

Bekijk de vacatures

Meest recente vacatures voor professionals

Contact Center Engineer

19 augustus 2019

Are you a team player, results-oriented and with problemsolving skills? Do you like to develop standard operating procedures for support of technical solutions? We have the perfect job for you!

Rotterdam

Medewerker Bedrijfsvoering (AFAS)

19 augustus 2019

Ben jij gedreven, accuraat en resultaatgericht? Heb je kennis van de applicatie AFAS? Wij hebben een leuke functie bij een dienstverlenende organisatie voor 32-36 uur per week!

Utrecht

Inside Sales Specialist

19 augustus 2019

Is stilzitten voor jou geen optie? Heb je de drive om jezelf te ontwikkelen in het salesvak en de energie om potentiële klanten te overtuigen? Wij hebben een leuke functie voor jou!

Rotterdam
Fred

Meer weten?

Maak dan een afspraak met Fred