Typ voor professionals

typ voor professionals

Typ zet alles op alles om jou als (jonge) professional te laten uitblinken.

Als starter wil je het beste uit jezelf halen en je bewijzen. Typ helpt je hierbij en laat je ontdekken waar je behoefte aan hebt. We helpen je je doelen op een zo effectief mogelijke manier te bereiken.

Als professional heb je je inmiddels bewezen. Je hebt expertise opgebouwd en bent duidelijk goed in je werk. En toch weet je nog niet helemaal of je op het goede spoor zit. Voor professionals is typ een uitstekende sparringpartner om eens kritisch naar je loopbaan te kijken.

Typ wil er op elk moment in je carrière voor je zijn. Als je op het juiste moment weet wat je wil, dan haal je het maximale uit jezelf. Af en toe sparren met een onafhankelijke consultant helpt je om scherp te blijven. Van typ mag je verwachten dat we goed naar je luisteren, maar vooral dat we je aan het denken zetten. Als we je na een gesprek ook nog een concrete vacature kunnen aanbieden, is dat mooi meegenomen, maar geen doel op zich! Op die manier geven wij aandacht aan samen groeien in de wereld van werk.

  • Aandacht voor jouw ambitie
  • Consultants die naar jou luisteren
  • Eerlijke partner
  • Krachten gebundeld

Bekijk de vacatures

Meest recente vacatures voor professionals

Accountmanager

22 juni 2018

Voor Paystaff zijn wij voor de regio Zuid-Holland / Zeeland op zoek naar een zelfstandige Accountmanager New Business met 2 / 3 jaar werkervaring. Je werkt met name vanuit huis, dus je krijgt heel veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Zuid-Holland en Zeeland

Cyber Security Business Development Manager

22 juni 2018

Ben jij in staat om de Cyber Security opleidingsportefeuille van Global Knowledge perfect aan te laten sluiten op de behoefte in de markt? Heb jij minimaal 5 jaar commerciële ervaring en ervaring in de IT wereld? Solliciteer dan nu!

Nieuwegein

Systeembeheerder

22 juni 2018

Werk jij graag in een technische omgeving en ben jij die proactieve, zelfstandige IT techneut die een afwisselende baan wil en meer wil dan alleen het beheren van de kantoorautomatisering?

Almere of Groningen
Fred

Meer weten?

Maak dan een afspraak met Fred