QDelft

vindt bij typ dezelfde visie op werk

Qdelft Sander

Specialist in maatwerksoftware QDelft groeide in enkele jaren van 30 naar 100 collega’s, mede door samen te werken met typ als bemiddelaar van kandidaten. Sander Kluin, directeur bij QDelft, vertelt waarom de samenwerking zo goed uitpakt voor beide partijen.

“De visie die typ op werken en recruitment heeft, sluit heel erg goed aan bij wat wij belangrijk vinden bij het werven van mensen. Typ is gefocust op de lange termijn en plaatst mensen met de intentie om ons en kandidaten te helpen. Die focus op een bestendige klik tussen opdrachtgever en kandidaat waarderen wij. Het is ook wat je als werkgever zoekt natuurlijk; je wilt mensen voor lange tijd aan je binden en waar je iets omheen kan bouwen.”

“In de periode dat we plannen uitrolden om een bredere dienstverlening aan te bieden, kwam typ via ons netwerk in beeld. We wilden onder andere een servicedesk opzetten en operationeel werd ons aanbod diverser. Daarom hadden we mensen nodig met een diverse achtergrond. Mensen die een beetje buiten de hokjes vallen, die van aanpakken weten. We zochten een recruiter die niet uitsluitend cv’s schuift, maar meedenkt met onze uitdagingen en ambitie laat zien. Die ons helpt om ons bedrijf en onze propositie beter over het voetlicht te brengen door goede mensen aan te dragen. Met typ is dat absoluut gebleken.”

“In mijn ervaring is typ het enige bureau met deze visie op werk. Die zich focust op de lange termijn relatie tussen opdrachtgever en kandidaat. En natuurlijk speelt wederzijds belang een rol, maar daar ligt het zwaartepunt van de samenwerking helemaal niet. Als ik zie hoe typ zich inzet voor ons, met de gevraagde ambitie en inzet, dan zie ik een bureau dat met ons meedenkt en QDelft laat groeien door de mensen die we nodig hebben te vinden. En ze doen er een schepje bovenop. Ik waardeer het enorm dat typ ons helpt om een betere werkgever te zijn door advies te geven op het gebied van profilering, loonkostenontwikkeling en werving in het algemeen. De manier van bemiddelen en de visie op loopbaanontwikkeling en werk is precies zoals dat voor ons moet zijn. Dat maakt het samenwerken heel prettig.”

Fred

Aan de slag met typ?

Laat het Fred weten

MediaSpring