info@typ.nl 070 - 2040355

HR diensten

Je zou het bijna vergeten, maar HR gaat over mensen. Mensen die zich inzetten voor uw organisatie. Hoe gemotiveerder en enthousiaster zij dat doen, hoe sterker uw organisatie. Daarom adviseert en ondersteunt typ u bij het inrichten van HR processen en het oplossen van arbeidsconflicten en kunt u bij ons terecht voor verzuimbegeleiding en vragen over wet- en regelgeving. Alles om u te helpen uw organisatie gezond te houden en uw doelstellingen te realiseren. 

U heeft behoefte aan een sparring partner op de achtergrond - HR advies

Soms loop je tegen vraagstukken aan waar je niet mee uit de voeten kunt. Op zo’n moment wil je de telefoon kunnen pakken en overleggen met iemand die kennis van zaken heeft. Onze HR adviseurs staan altijd tot uw beschikking en denken graag met u mee. Zij ondersteunen u als het gaat om  beoordelingssystematiek, ontslagprocedures, ziekteverzuimregelingen, maar ook in het richting geven aan uw HR organisatie.

U wilt meer inzicht  HR quickscan

Wilt u weten of uw HR organisatie voldoet aan de huidige maatstaven? Waar de knelpunten zitten en waar u risico loopt? Heeft u zelf niet de tijd of de knowhow om uw HR naar het volgende volwassenheidsniveau te tillen. Onze HR quickscan geeft u een beeld van de actuele stand van zaken. De uitkomst geeft u inzicht in de keuzes en vervolgstappen. Waar u al dan niet met typ een vervolg aan geeft.

Aandachtspunten van de quickscan:

U zoekt een partij aan wie u al uw HR zaken toevertrouwt - HR uitbesteding

In iedere fase van uw onderneming kunt u HR onderdelen naar ons uitbesteden. Of u nu al uw HR zaken aan ons wilt toevertrouwen of bijvoorbeeld alleen de ziekteverzuimregelingen of de werving van nieuw personeel. Onze HR adviseurs zijn regelmatig bij u op locatie om uw organisatie goed aan te voelen en op de hoogte te blijven van wat er speelt. Op die manier zijn we in staat om echt een verlengstuk van uw organisatie te zijn!

Weten waar u staat?

Maak kennis met één van onze consultants om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.


linkedin.com