wij zijn typ

Werving & selectie, maar dan als fundament voor succesvol samen aan het werk.

Aandacht voor samen groeien in
de wereld van werk, dat is typ

Lees verder

Fred
Fred

TYP – Recruiter

Alles voor een samenwerking om op te bouwen

Meer over TYP

Wekgever
Wekgever

TYP – Opdrachtgever

De functie altijd vervuld voor een vast bedrag per maand

Meer voor opdrachtgevers

Professional
Professional

TYP – Professional

Echte aandacht voor je werkplek en je carrière

Meer voor professionals

Werving & selectie, maar dan anders

Wat is Circulair Recruitment?

Aandacht voor samen groeien in de wereld van werk betekent dat we opdrachtgevers én kandidaten voortstuwen. Onze unieke manier van werving en selectie noemen we circulair recruitment; een ongebruikelijke weg naar het vervullen van ambities. Opdrachtgevers bieden we een abonnement op functievervulling aan; je betaalt maandelijks een gedeelte van de fee mét de garantie dat het abonnement stopt als de medewerker binnen 3 jaar weggaat. Kandidaten bieden we de juiste plek, in lijn met je ambities. En we houden doorlopend contact met je om ons en jou ervan te verzekeren dat je echt op de juiste plek zit.

Meer weten?

Lees verder

Dit zijn wij

Gewone dingen ongewoon goed doen. We graven door, doen alles om de mens achter de kandidaat en het bedrijf te leren kennen.

In een sales gedreven markt draait alles om transacties. Maar we werken met mensen, niet met cijfers. Daarom blijven we dicht bij onszelf en denken we echt mee met onze kandidaten en opdrachtgevers. We willen hierbij niet groeien ten koste van de mens maar groeien als mens.

  • Unieke werving & selectie
  • Kandidaten en opdrachtgevers samen laten groeien
  • Doorlopend contact tot 2 jaar na plaatsing
  • Een functie gegarandeerd vervuld
  • Ongewone manier van betalen en opzeggen

Ons team

Fred

Typisch Fred
Directeur/Eigenaar

E. fred@typ.nl

Ik ben typ begonnen vanuit de overtuiging dat transacties nooit belangrijker mogen zijn dan relaties. Iets dat naar mijn idee helaas veel te veel gebeurt. Binnen typ kan ik mijn creativiteit kwijt. Of het nu gaat om nieuwe businessmodellen creëren of het maken van een onverwachte match.

Twyla

Typisch Twyla
Office manager

E. twyla@typ.nl

Het afwisselende werk, verbeterpunten signaleren en ondersteuning bieden, dat is wat ik leuk vind in mijn functie van office manager.
Bij typ werk ik met veel plezier omdat ik ben omringd door enthousiaste en gezellige collega’s, die ik gedreven hun werk zie doen…het inspireert en geeft mij energie!

Wouter

Typisch Wouter
Managing Consultant

E. wouter@typ.nl

Het vuurtje opstoken, enthousiasme creëren en ambities leven inblazen. Het werk van een Recruitment Consultant komt nauw. Het geeft veel voldoening om een beweging in gang te zetten. Continue ben ik op zoek naar de gevoelige snaar om de match te maken.

Hilko

Typisch Hilko
Consultant

E. hilko@typ.nl

Met oprechte interesse in mijn gesprekspartner ga ik voor het maken van de beste match! Om dit voor elkaar te krijgen vind ik persoonlijk contact en het goed luisteren naar de wensen van zowel kandidaat als klant, essentieel voor gezamenlijke groei!

Irian

Typisch Irian
Consultant

E. irian@typ.nl

Energie krijgen uit mijn werk vind ik het belangrijkst. Energie krijg ik door plezier te hebben en ambities te combineren. Eén van mijn voornaamste drijfveren is dat ik energie krijg uit het spreken met gedreven mensen. De kracht die zij delen, die voel ik, en zet mij aan tot het zoeken van gelijkgestemden. Dat is waar mijn plezier in recruitment ligt!

Typisch Frederieke
Consultant

E. frederieke@typ.nl

Betrouwbaarheid en vertrouwen zijn de belangrijkste instrumenten die ik als recruiter heb. Werk je met mij? Dan gaan we een samenwerking aan en mag je verwachten dat ik met een creatieve, persoonlijke aanpak op zoek ga naar een duurzame match. 
 
Ben ik niet aan het werk bij TYP dan vind je me op mijn racefiets of mountainbike, in het museum of in een orkest.

TYP B.V.

Driebergseweg 2
3708 JB Zeist