Algemeen

Wat is jouw droom?

Hoe zoek je naar je volgende uitdaging en behoud je tegelijk je concentratie op je baan? Het één gaat al snel ten koste van het ander. Je voelt je misschien zelfs wel bezwaard, omdat je voor je gevoel in het geheim dingen onderneemt. Hoe kun je de juiste balans vinden?

Breng in kaart wat je precies wil. Dat helpt je om veel kostbare tijd te besteden aan zaken waar je niets concreet mee gaat doen. Of zelfs kostbare vrije tijd! Jouw droom moet een realistisch doel worden. Typ kan je daarbij helpen. Wij kennen onze relaties met wie we nauw samenwerken door en door. En omdat wij weten wat onze relaties verwachten en welke karakters en kwaliteiten nodig zijn binnen de teams vinden wij het belangrijk om jou ook te leren kennen. Zo kunnen we je ook beter helpen. Iets voor je vinden wat in lijn is met je ambitie.

Vaak krijgen we te horen dat onze visie en werkwijze een verademing is. Dat zit ‘m in het centraal stellen van de kandidaat. Omdat onze relaties streven naar een langdurige match kijken wij verder dan alleen de competenties die nodig zijn voor het werk. Dat is aandacht voor samen groeien.

Lees ook eens:

Aandacht voor Stagiaires
Aandacht voor de loopbaan begint al bij de stagiaires
Fred Smulders 26 mrt 2018
Typ W&S
De toekomst van W&S
Fred Smulders 26 mrt 2018
Wat is jouw droom?
Wat is jouw droom?
Fred Smulders 21 apr 2018